2592024021 Εθνικής Αντιστάσεως 22, Ελευθερούπολη, Καβάλας dkontaxi@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Kontaxi Center
Δρ. Δέσποινα Κονταξή - Κέντρο Φυσικοθεραπείας | Ελευθερούπολη Καβάλας

Η Δρ. Δέσποινα Κονταξή διατηρεί ένα σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας στην Ελευθερούπολη Καβάλας αναλαμβάνοντας πληθώρα περιστατικών που αφορούν παιδιά, ενήλικες και αθλητές.

Κατέχοντας την απαραίτητη γνώση και εμπειρία και αναγνωρίζοντας τα οφέλη της φυσικοθεραπείας για τον ανθρώπινο οργανισμό, εφαρμόζουμε τις απαραίτητες τεχνικές για να αντιμετωπίσουμε παθήσεις και τραυματισμούς, να απαλύνουμε τον πόνο και να επιτύχουμε την πλήρη αποκατάσταση.

Φροντίζουμε πάντα για την σωστή ενημέρωση του πάσχοντος για το είδος, τη φύση και το μηχανισμό του προβλήματός του, στοχεύοντας στην πλήρη λειτουργικότητά του, όταν αυτό είναι δυνατό και την επιστροφή του στο φυσιολογικό ρυθμό της ζωής του.

Προσαρμόζουμε πλήρως τη θεραπεία στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ατόμου, προσφέροντας επισκέψεις κατ' οίκον όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η οσφυαλγία, το αυχενικό σύνδρομο, οι τενοντοπάθειες, οι αρθρίτιδες μέσω τεχνικών διαχείρισης της φλεγμονής και στόχο την ανακούφιση του πόνου.
 
     
     
 
ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Ένα από τα πιο ευαίσθητα ζητήματα στη φυσικοθεραπεία που στοχεύει στη βελτίωση του νευρομυϊκού ελέγχου, στην επανεκπαίδευση της μυϊκής λειτουργίας, αντιμετωπίζοντας εγκεφαλικά επεισόδια, ημιπληγίες, αστάθειες, νόσο Parkinson, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.α.
 
     
     
 
ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Η φυσικοθεραπεία μπορεί να παρέμβει εξίσου αποτελεσματικά σε εσωτερικά όργανά, όπως οι πνεύμονες, βοηθώντας σε μεγάλο βαθμό ασθενείς με αναπνευστική ανεπάρκεια, θωρακοχειρουργημένους ασθενείς, Χ.Α.Π. κ.α.
 
     
 
     
 
ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
Η φυσικοθεραπεία συμβάλλει θετικά σε παθήσεις όπως, ρευματοπάθειες, αρθρίτιδες, αυτοάνοσα νοσήματα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, συστηματικός ερυθηματώδης λύκος, ρευματική πολυμυαλγία, ινομυαλγία κτλ.
 
     
     
 
ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ
Ο φυσικοθεραπευτής αναλαμβάνει το σχεδιασμό, την εφαρμογή και την επίβλεψη του προγράμματος αποκατάστασης για τους τραυματισμούς αθλητών όπως, διαστρέμματα, τενοντίτιδες, κατάγματα, μυϊκή ατροφία κτλ.
 
     
     
 
ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τη ζωή και την καθημερινή λειτουργία των παιδιών που αντιμετωπίζουν ένα φάσμα εκ γενετής ή επίκτητων προβλημάτων όπως, σκολίωση, κύφωση, εξαρθρήματα, κατάγματα κτλ.
 
     
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή τον προγραμματισμό ραντεβού.