2592024021 Εθνικής Αντιστάσεως 22, Ελευθερούπολη, Καβάλας dkontaxi@gmail.com

Kontaxi Center
Δρ. Δέσποινα Κονταξή - Κέντρο Φυσικοθεραπείας | Ελευθερούπολη ΚαβάλαςΗ Δρ. Δέσποινα Κονταξή διατηρεί ένα σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας στην Ελευθερούπολη Καβάλας αναλαμβάνοντας πληθώρα περιστατικών που αφορούν παιδιά, ενήλικες και αθλητές.

Κατέχοντας την απαραίτητη γνώση και εμπειρία και αναγνωρίζοντας τα οφέλη της φυσικοθεραπείας για τον ανθρώπινο οργανισμό, εφαρμόζουμε τις απαραίτητες τεχνικές για να αντιμετωπίσουμε παθήσεις και τραυματισμούς, να απαλύνουμε τον πόνο και να επιτύχουμε την πλήρη αποκατάσταση.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Kontaxi Center - Eleftheroúpoli

 

 

ΕΓΚΥΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΕΓΚΥΡΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης πραγματοποιείται φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση και σχεδιάζεται το εξατομικευμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης και αποκατάστασης.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Μένουμε σε συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις στον τομέα της θεραπείας και αποκατάστασης με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Έχουμε επενδύσει σε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων ή τραυματισμών.

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Εξατομικευμένη προσέγγιση

Προσαρμόζουμε πλήρως τη θεραπεία στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε ατόμου, προσφέροντας επισκέψεις κατ' οίκον όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ